top of page

Waar ik je mee kan helpen

Business coaching

Business coaching

Coach met trackrecord

Het is mijn overtuiging dat je andere ondernemers pas echt goed kunt helpen wanneer je zelf ook ondernemer bent (of bent geweest).
Anders dan veel collega “business coaches”, die nooit een eigen bedrijf hebben gehad, heb ik “from scratch” 3 “seven figure” bedrijven gebouwd en succesvol verkocht.
Dat maakt echt een verschil.

 

Tijdens 30 jaar ondernemerschap ben ik bedrijven gestart en liet deze groeien. Ik kocht en verkocht bedrijven en bedacht nieuwe businessmodellen. Ik heb mooie teams gebouwd, projecten in het buitenland ontwikkeld en ik werd echtgenoot en vader.
Ik heb crises gekend, moeilijke keuzes moeten
maken, fouten gemaakt, slapeloze nachten gehad en soms offers moeten brengen.
Kortom: ik heb alles al wel zo’n beetje gezien en meegemaakt. Ik weet dus hoe het voor jou is, als ondernemer én als mens.
Deze ervaring zet ik graag in om jou en je bedrijf te helpen groeien.

Samenwerken

Als we gaan samenwerken beginnen we met het maken van een inventarisatie en krijg je een advies op maat.
Tijdens het traject word je intensief en individueel door mij begeleid en gecoacht. 

Ik wil meters maken en resultaat behalen en vraag daarom om focus en doorzettingsvermogen. Ik stel daarbij kritische en soms oncomfortabele vragen, met als doel jou uit je comfortzone te halen. Want daar, buiten die comfortzone, vindt de échte groei plaats.


Het traject is persoonlijk en intensief. Doe dus alleen mee als je er écht voor wilt gaan.

 

Are you ready?

Mijn werkgebied voor deze dienstverlening is Groningen en Drenthe.

Ondernemend investeren

Ondernemend investeren

Wil je een stap verder gaan, dan is mijn " ondernemend investeren" propositie wellicht iets voor je. 

 

Naast mijn werk als business coach ben ik ook actief als investeerder.

Door inbreng van kapitaal en actieve coaching help ik jou om nog sneller het potentieel van jouw onderneming maximaal om te zetten in prestaties. Ik ben daarbij actief betrokken en voeg, naast funding, waarde toe op het gebied van ervaring, kennis en netwerken. 

Het doel is om op basis van wederzijds vertrouwen samen te werken aan een toekomstbestendige onderneming waarin maximale waarde wordt gecreëerd. 

 

Mijn rollen zijn daarbij:

  • Investeerder

  • Coach en klankbord 

  • Strategisch sparringpartner

  • Cultuur bewaker

  • Netwerker

  • Kennispartner

Voor de expertise die ik zelf niet kan inbrengen werk ik samen met een netwerk van partners. 

Ik werk voornamelijk op de achtergrond. Samen bepalen we de bestemming en schrijven we de routekaart. Maar ik ga niet op jouw stoel zitten; jij zit achter het stuur en ik ben de navigator. Jij rijdt en ik zorg ervoor dat we onze bestemming bereiken. 

 

Een ding is zeker; op een zeker moment stap ik ook weer uit. Wanneer dat exit-moment is hangt af van de mate waarin ik nog kan bijdragen aan verdere groei van jou en de onderneming. 

 

Ik geloof dat we door het samenbrengen van jouw vakmanschap en mijn middelen, expertise en netwerk meer kunnen bereiken dan ik of jij afzonderlijk zouden kunnen. 

 

1+1=3

Iets voor jou?

bottom of page